Var med och skriv i Febe-bladet.

Ett nytt nummer av Febe-bladet är på gång, och vi behöver just din hjälp med artiklar för att fylla vår tidning med det som ligger oss allra närmast om hjärtat… våra älskade barn.

Därför är just ditt bidrag så viktigt! Det är bara du som vet hur du känner, och vad du vill dela med oss andra föräldrar. Artiklarna kan vara så välgörande för många andra. Var med och dela!

Jag har många gånger fått höra att ”jag kan inte skriva, och jag vet inte vad jag har att berätta!” Var och en gör så gott man kan, och vi har inga ambitioner på att vinna något Nobelpris i litteratur. Skriv som du tänker och känner.

Vad kan man skriva om?

Du kan berätta om ditt barn. Du kanske har något fint minne som du vill delge oss andra. Det kan vara något fint möte med en medmänniska. Kanske har du läst någon bra bok som handlar om förluster, som du vill berätta om. Tankar i din sorgeprocess… tankar som jag inte har haft anledning att tänka tidigare. Tankar kring födelsedagar, julen etc. Någon fin dikt. Din första kontakt med Febe. Och kom ihåg att du är välkommen att inkomma med bilder.

Endast din egen fantasi sätter gränsen för ämnen.

Sänd ditt bidrag till febebladet@febe.net senast den 15 november 2017.

Vi kan inte göra något Febe-blad om vi inte får några artiklar.

Det är vi alla tillsammans som är Febe.

Tack på förhand!

Febebladet/Olle Bergman