Måndag den 5 maj 2014 Febe-möte i Kista kyrka. Värd var Gertrud och ämnet, Vi delar för att hela!

Gertrud var snäll och tog mitt värdskap förra måndagen på grund av att jag jobbade sent och därmed kunde jag inte delta på Febe-mötet. Jag har inget direkt att rappa från mötet förutom att det var få föräldrar som deltog, men att det därmed blev ett mer personligt – givande möte med de föräldrar som var där och delade.

Våren är här, sägs det men ovanligt och förbaskat kallt. (Har inte fått någon väderrapport av min moster i Norr på länge, så jag antar att dom inte heller har strålande sol.) I alla fall, våren är här och det brukar innebära en massa måsten göra… Lägg alla måsten på hyllan och ta hand om dig själv i stället. Kom till Febe och dela din unika historia. Dela din speciella erfarenhet och kunskap om sorg och om din sorg hantering. Det betyder mycket. Just din unika historia och erfarenhet betyder oerhört mycket för en ny drabbad förälder. Man känner igen sig i sorgens olika tider och mönster och vad är mer trösterikt än när man inte behöver känna sig ensam. Kom och dela. Dela för att hela!

Det är bara fem Febe-möten kvar innan sommaruppehåll. Du behövs!

Bitte, Febe-mamma kom med den briljanta iden om att sända upp Japanska lyktor till minne av våra barn. Vi kommer att ordna en ceremoni till hösten, någon gång i september. Mer info kommer.

Febe-sommarträff kommer att anordnas i år på Älgö. Mer info kommer.

Har du förslag på event och eller föredragshållare till våra måndagsmöten, hör av dig till någon i styrelsen. Mejla, stockholm@febe.net eller ring Febe-telefonen; 0736-23 75 51

Tack på förhand! Vi hjälper och stöttar varandra på vår väg genom sorgen!

 

Varmt välkomna till Febe i Kista kyrka nästa måndag den 12 maj 2014 kl.19:00. Värd är Willy. Ämnet; Vi delar för att hela!

 

Catrin, mamma till Therese

”Varje gång vi lyfter en fot, går vi i himmelen

Yoko Ono