Kära Febevänner!

Här kommer årets första månadsbrev.
Våren har kommit på allvar. Dagarna blir längre och temperaturen stiger. Det är en tid av förhoppningar och framtidstro. Den långa mörka vintern är över och vi ser fram emot en lång ljus sommar. För oss änglaföräldrar kan saknaden efter våra förlorade barn kännas än tyngre just när allt är som ljusast runt omkring.

Nu har det gått drygt tre månader sedan jag valdes till Febes ordförande . Det har varit händelserika månader.
Majoriteten av oss i styrelsen är nyvalda så det har varit mycket att sätta sig in i för oss alla. Allt från hur vi tar ut adressetiketter i medlemsregistret till planering av Febedagen. Som tur är har vi Willy som varit med länge och ser till så vi inte missar något. När jag skriver detta har jag precis kommit hem från vårens andra arbetsdag.

Just nu jobbar vi mycket med Febebladet som vi planerar att skicka ut veckan före midsommar. Febebladet är alla medlemmars tidning och alla är välkomna att bidra. Så om du har en dikt, en berättelse eller annat som du vill dela, tveka inte att skicka in till febebladet@febe.net
Det händer mycket i våra lokala föreningar. Många träffar då vi möts i det goda samtalet. Litet extra glädjande att vi också har en helt ny lokalförening. Den 22 februari såg Febe Ångermanland dagens ljus. Mer om det i Febebladet. I Febebladet kommer också en närmare presentation av styrelsen.

Nästa månadsbrev kommer i slutet av maj.

Om ni har synpunkter, frågor eller bara vill komma i kontakt med mig så får ni jättegärna höra av er, stockholm@febe.net

Ha en fortsatt fin vår.
Kram från Eva

PS Om ni inte betalt medlemsavgift är det hög tid att göra det nu.